Bali Hai-pirens kollektivtrafikoperatörer bråkar, säger stadshuset att plan och åtgärd kommer

Pattaya-

Igår, den 17 juli 2019, visade en video inspelad på sociala medier (nedan) flera pubic transportoperatörer hamna i ett kort fysiskt och verbalt handgemäng på parkeringsområdet vid Bali Hai-piren, påstås ha bråkat om kunder.

Förra veckan kommenterade stadshusets tjänstemän att situationen på piren inte var bra och de arbetade på en plan med Bali Hai-tjänstemän för att lösa problemet. Gårdagens incident kommer sannolikt att leda till ett snabbare genomförande av planen.

Frågan, enligt lokala tjänstemän, är argument mellan flera olika fraktioner, inklusive resebussarrangörer, minibusschaufförer, bahtbusschaufförer, personal för motorcykeltaxi och privata taxibilar och fordon. Majoriteten av dessa förare, enligt Bali Hai-tjänstemän, har inte lämpliga tillstånd att köra på piren.

Bråket som fångats på video löstes påstås snabbt av Bali Hai sjösäkerhetsofficerare och lokala tjänstemän, men har lett till ett problem som stadshuset säger att de är fast beslutna att åtgärda.

 

 

Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/