Thailändsk kvinna stjäl 130,000 XNUMX baht från utländska turister i centrala Pattaya, framgångsrikt gripen

Pattaya-

Idag, den 18 juli 2019, meddelade Pattaya-polisen under ledning av överstelöjtnant Prawit Chooseng, chef för Pattaya-polisen och överstelöjtnant Piyapong Ansarn, chef för Pattayas turistpolis, arresteringen av en 52-årig thailändsk kvinna som anklagats av att bryta sig in på tre turisthotellrum och stjäla totalt 130,000 13 baht i kontanter den 2019 juli XNUMX.

De tre turisterna hade varit ute under dagen då kvinnan Chum Sang Ngoen, som beskrivs som hemmafru i thailändsk press, fick tillgång till rummen och stal sammanlagt 130,000 XNUMX baht.

Männen återvände hem och rapporterade brottet till den lokala polisen som granskade CCTV och lyckades spåra upp kvinnan till hennes lägenhet i Jomtien igår, den 17 juli 2019. Pattaya News har beslutat att undanhålla namnen på männen på deras begäran.

Dessutom uppger polisen att hon också hade 0.36 gram kristallmetamfetamin i sin ägo när de grep henne.

Pengarna har återvunnits och återlämnats till turisterna som tackade polisen i eftermiddags genom att leverera blommor och deras tack till de ansvariga poliserna.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/