Pattaya planerar att reparera en försummad bro på Koh Larn, dock inte förrän nästa år

KOH LARN:–Pattaya planerar att reparera Koh Larns försummade Tien Beach-bro, men inte förrän nästa år.

Biträdande borgmästare Ronakit Ekasingh sa den 15 juli att en budget på 4.5 miljoner baht har begärts för 2020 för att fixa bron som lokala invånare hävdar är nära att kollapsa.

Lokalbefolkningen på den tredje mest populära stranden på ön sa att det inte har funnits några ljus på bron på ett decennium och att försummelse nu har gjort att själva grunden för den fyra meter höga bron över en strandlinje av stenar har försämrats.

Ungefär halva 500-metersspännet saknar räcke, stålstolpar och fundament är rostade och olika delar och skarvar saknas. Bron kan kollapsa när som helst, befarar invånarna.

Rådhusets ingenjörer har redan ritningar för en renoverad bro. Pattayas kommunfullmäktige kommer att besluta om utgifterna ska godkännas den 5 augusti.

 

Prenumerera
KÄLLADaglig post/Thaivisum
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/