19-årig lokal thailändsk man dödades efter att ha blivit överkörd av lastbil i olycka (video)

Banglamung – En 19-årig thailändsk man har dött efter att ha blivit överkörd av en lastbil i en olycka med tre fordon.

Huay Yai-polisen i Chonburi underrättades om en olycka på Sak Ngaew Road i går eftermiddag, 21 juli 2019.

Polis och räddningstjänst anlände till platsen för att hitta två skadade motorcyklar, en Yamaha och en Honda, samt en lätt skadad lastbil.

Den 19-åriga lokala manlige studenten Chonlasit Suksamran, som var passagerare på Honda-motorcykeln, hade dött på platsen under lastbilshjulet.

Yamaha-motorcykelföraren uppgav för media att han reste med sin fru till jobbet. Han uppgav att när han försökte svänga vänster in på en mindre väg, försökte Honda-motorcykeln köra om dem.

Deras motorcyklar krockade enligt Yamaha-föraren och Mr. Suksamran kastades av sin motorcykel och ut på vägen där han blev överkörd av lastbilen.

Föraren av Yamaha-cykeln och hans fru, som inte nämndes i media, skadades inte.

Polisen fortsätter dock sin utredning för att fastställa det exakta felet och orsaken.

Följande video kan störa känsliga tittare.

https://web.facebook.com/thepattayanewsthai/videos/483884722373549/?t=9

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/