Baby Sea Turtle räddad i Laem Chabang strandsatt på stranden

Chonburi-

BILDER: Havssköldpaddsskyddsstation för Royal Thai Navy

Officerare vid den kungliga thailändska flottans bevarandestation för havssköldpaddor
underrättades i helgen om att en liten havssköldpadda hittades vid liv på en strand i Laem Chabang.

Havssköldpaddan fördes tillbaka till stationen. Det är en utrotningshotad Hawksbill havssköldpadda ålder runt fyra månader. Den väger 106 gram och är 8.6 centimeter lång.

Inga sår hittades på sköldpaddan. Man tror att sköldpaddan hade spolats upp av vågor. Sköldpaddan kan fortfarande simma på egen hand och är frisk.

Den behandlas nu på stationen innan den släpps tillbaka till sitt hem i havet. Med hjälp av modern teknik kommer tjänstemän också att kunna spåra och övervaka havssköldpaddans hälsa.

Det har skett flera dödsfall av havssköldpaddor i området under den senaste månaden, inklusive en stor vuxen Hawksbill havssköldpadda ungefär en vecka tidigare i Jomtien. Ett levande och

 

Prenumerera
KÄLLASea Turtle Conservation Station av den kungliga thailändska flottan
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/