Stadshusets tjänstemän besöker Bali Hai efter att kollektivtrafikoperatörer bråkar

Pattaya-

Tjänstemän uppgav till The Pattaya news idag, den 22 juli 2019, att kollektivtrafikoperatörer endast kan ta och släppa passagerare vid Bali Hai-piren men att de inte får parkera under längre perioder eller etablera taxistationer.

Förra veckan visade en video som spelades in på sociala medier att kollektivtrafikoperatörer hamnar i en kort fysisk och verbal bråk på parkeringsområdet vid Bali Hai-piren, påstås ha bråkat om potentiella kunder.

Läs mer om den tidigare historien här:

Bali Hai-pirens kollektivtrafikoperatörer bråkar, säger stadshuset att plan och åtgärd kommer

I morse inspekterade tjänstemän piren efter problemet. De uppgav att det inte finns något tillstånd som tillåter operatörerna att parkera och etablera taxistationer eller att försöka hitta kunder på parkeringen och att det inte kommer att tolereras.

Dessutom sa vice borgmästaren att om en taxichaufför tror att de har tillstånd eller befogenhet att etablera en taxistation kan de presentera den informationen för stadshuset, men han är ganska säker på att det inte finns något tillstånd.

Tjänstemännen talade också med Bali Hai-pirens tjänstemän och gjorde det klart att det är deras ansvar att övervaka området och se till att taxichaufförer inte förvandlar området till en illegal taxistation igen.

Myndigheterna talade också direkt med många taxichaufförer och kollektivtrafikarbetare i området för att säkerställa att de förstod att policyn och att den skulle upprätthållas.

 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/