Dongtan Beach i Jomtien har nu farthinder, trafiklinjer

PATTAYA:–

Vi rapporterade för några månader sedan här på The Pattaya nyheter om lokala invånare som är oroade över bristen på farthinder på Jomtien Beach och motorcyklar och bilar som tävlar längs vägen längs stranden sent på natten.

Staden lyssnade och de senaste dagarna har svarat.

Pattaya installerade farthinder och målade trafiklinjer i Dongtan Beach för att öka säkerheten och som svar på de tidigare nämnda klagomålen.

Medan fordon är förbjudna från 10:5 till XNUMX:XNUMX, har bilar rusat genom området på kvällarna och skapat faror för strandgäster och joggare.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/