Pattaya-man greps för att ha dödat hästar och sålt deras kött på Facebook

pattaya-

En 33-årig thailändsk man som bor utanför Pattaya, Nirun Kamlon, greps i helgen i sitt hem av polisen och anklagades för att ha mördat hästar och sålt deras kött via sociala medier. Han arresterades på order av guvernören i Banglamung efter att flera inlägg som påstods vara från Herr Kamlon blev virala på Facebook.

Herr Kamlon står inför betydande anklagelser för att ha torterat djur. Tjänstemän sa till media att Kamlon påstås ha gjort detta under mycket lång tid i Chon Buri.

En dödskalle av en häst och torkade blodfläckar hittades i herr Kamlons hem. En häst som verkade inte vara vid god hälsa hittades på hans egendom samt andra ben som verkade tillhöra hästar.

Distriktstjänstemän berättade för media att Kamlon påstås ha erkänt och påstått att han har fått lära sig verksamheten från sin farfar. Han hävdade att han hade köpt handikappade hästar från stall i Banglamung-distriktet och dödat dem för att sälja deras kött.

Han är kvar i polisens förvar.

 

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/