Arabiska turister greps för racing med motorcyklar i södra Pattaya

Arabiska turister greps för racermotorcyklar i Pattaya-Video

Pattaya-

Efter midnatt den 23 juli 2019 åkte Pattayas polis och trafikpolis ner på Soi Yensabai nära Walking Street och Soi Vc i Pattaya.

Razzian kom efter många klagomål från lokala invånare där rapporter hade kommit in om att stora grupper av unga arabiska män tävlar och kör motorcyklar på ett farligt sätt i området.

Polisen grep många av dem som modifierade sina cyklar. De flesta av cyklarna är anpassade mot thailändsk lag. Motorcyklarna beslagtogs.

Pattaya-polisen uppger att razziorna och tillslagen mot racing och anpassade cyklar kommer att fortsätta.

Pattaya-polisen nämnde också att motorcykeluthyrningsoperatörer måste kontrollera turister om de har körkort eller inte. De flesta turister som hittats i trafikolyckor hittas utan körkort enligt polisen.

Enligt lag, om fordonsuthyrningsoperatörer tillåter någon att hyra motorcyklar utan körkort, kommer de att få böter på upp till 2,000 XNUMX baht.

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/