Den thailändska folkhälsomyndigheten varnar män för risker för illegala penisförstoringar

 

Bangkok-

Thailändska män som är oroliga för sin manlighet har blivit varnade för att inte injicera sig själva för att öka sin storlek.

Dr. Akhom Praditsuwan från den thailändska folkhälsoavdelningen sa idag, den 25 juli 2019, att trots otaliga varningar försökte thailändska män fortfarande göra sig större för att imponera på det motsatta könet.

Riskerna med att göra detta var möjligheten att få virus från infekterade nålar och till och med utveckla cancer på grund av komplikationer, enligt Dr. Akhom.

Han sade att många män var så desperata att öka sin storlek att de använde folkmedicin och injicerade nästan vad som helst i sin penis i ett försök att öka storleken.

Dr. Akhom sa att substanser som hälsodepartementet har sett injiceras inkluderar vegetabilisk olja, olivolja – till och med ister.

Ingen av dessa skulle öka storleken eller effektiviteten, sa han.

Hårda straff väntar på dem som bekänner sig vara läkare och utföra penisinjektioner.

Straffet sträcker sig från 3 års fängelse och böter på 30,000 5 baht för att utföra sådana operationer till 100,000 år och XNUMX XNUMX baht för att driva en klinik för att göra det.

Prenumerera
KÄLLAThai visum/TNA
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/