Motorcykelförare dödades i Chonburi trafikolycka

Motorcykelförare dödades i Chonburi trafikolycka
FOTO: Chonburi Local News

Chonburi – En motorcykelförare har avlidit efter att ha kolliderat med en sedan tidigt i morse den 26 juli 2019 i Chonburi.

Hua Yai-polisen underrättades om en olycka strax efter midnatt på väg 331 (Nakhon Ratchasima – Sattahip Road) i Banglamung.

Polis och Sawangboriboon Thammasatan räddningsarbetare anlände till platsen. En kropp av en oidentifierad thailändsk man hittades på vägen.

I närheten hittade de en skadad motorcykel. På sidan av vägen, i ett dike, hittade de en sedan vars kvinnliga förare fördes till sjukhus med lindriga skador.

I det här skedet tror polisen att sedanföraren körde i hög hastighet och att det inte fanns tillräckligt med ljus i området. Sedan krockade sedan med motorcykeln.

Polisen fortsätter dock sin utredning.

Källor: Chonburi Local News

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/