Apokalyptisk stil röd himmel och brinnande rör panik sociala medier i Laem Chabang tidigt i morse på Thai Oil Company

Laem Chabang-

Thai Public Oil Company, LTD. i Laem Chabang har idag utfärdat ett tillkännagivande för att klargöra efter en thailändsk social media panik där himlen blev röd ovanför fabriken i går kväll.

Bilder på lågor på toppen av ett brinnande rör ovanför thailändska oljefabrikens tak hade blivit virala på sociala medier i natt och delades rasande av lokala invånare som var rädda för en eventuell större olycka på Oil Company.

Himlen blev senare röd vilket fick människor att få ytterligare panik och ledde till ett stort antal telefonsamtal till räddningstjänsten.

Thai Oil Public Company Limited uppgav till press och media idag att det var ett mindre elektriskt fel inne i fabriken i går kväll. Ett automatiskt säkerhetssystem hade börjat stoppa alla maskiner vilket sedan orsakade utsläpp av lite gas från systemet till himlen. Fabriken är nu helt normal igen. Företaget uppgav att det inte förelåg något hot mot allmänhetens säkerhet vid något tillfälle.

 

Prenumerera
KÄLLAThai Public Oil Company Limited
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/