Thailändsk man skadad i front mot kollision med pickupchaufför i Chon Buri

Chonburi-

En motorcykelförare har fått allvarliga skador efter att ha kolliderat med en pickup i Chonburi tidigt på morgonen den 29 juli 2019.

Dragon Rescue Workers underrättades om en allvarlig olycka i Mueang Chonburi-distriktet runt klockan 12:30. De kom till platsen för att hitta två fordon, en motorcykel och en pickup, båda skadade.

I närheten hittade räddningsarbetarna en thailändsk manlig motorcykelförare som hade fått allvarliga skador. Han identifierades inte omedelbart men verkade vara i början till mitten av tjugoårsåldern. Han fördes till ett lokalt sjukhus i allvarligt tillstånd.

Lastbilschauffören berättade för pressen att motorcykeln hade frontalkrockat med pickupen.

Polisen fortsätter dock sin utredning och kontrollerar CCTV-bilder i närheten för att korrekt fastställa felet i olyckan.

Fotokredit: Dragon Rescue Team

KÄLLADragon Rescue
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/