Thailändsk kvinna allvarligt skadad efter flera fordonsolyckor sent på natten i Naklua

Pattaya – En thailändsk kvinna har ådragit sig allvarliga skador efter att en sedan körde in i en pickup och utplånade flera parkerade motorcyklar i Naklua.

Sawang Boriboon Rescue Team underrättades om en olycka i Naklua tidigt i morse, den 29 juli 2019, runt 2:30.

Räddningstjänst anlände till platsen för att hitta en skadad sedan, en pickup och flera skadade motorcyklar.

En allvarligt skadad kvinna hittades på platsen. Hon fördes till Banglamungs sjukhus. Pressen fick inte hennes uppgifter vid tidpunkten för olyckan.

Vittnen berättade för räddningsarbetarna att sedanen hade kört in i pickupen i vad som verkade ha varit hög hastighet. Vid det här laget krockade pickupen med de parkerade motorcyklarna på sidan av vägen.

Polisen fortsätter sin utredning och kommer att granska CCTV i området för att fastställa det specifika felet i olyckan.

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/