Kanadensare greps efter att ha vårdslöst kört vattenskoter i Pattaya, stört turister och flytt från arrestering

Kanadensare greps för farligt körning av vattenskoter i Pattaya FOTO: saitotakci

Pattaya – En kanadensisk man har arresterats i morse, den 31 juli 2019, efter att ha kört en vattenskoter nära Bali Hai-piren. Pattaya-poliser jagade i morse den kanadensiske mannen som vårdslöst körde en vattenskoter nära piren och som försökte undvika dem.

Enligt tjänstemän körde mannen, som inte namngavs av polisen, vattenskotern runt piren, stranden Na Jomtien och Koh Lan i hög hastighet. Han orsakade allmän störning för andra enligt poliser och zoomade hänsynslöst runt andra båtar och färjor. Turister i närheten blev också rädda.

Enligt motorbåtsoperatörer försökte han också klättra upp på motorbåtar från sin vattenskoter och trakasserade dem och turister.

Myndigheterna sa att mannen körde sin vattenskoter direkt under Bali hai-piren och runt och under färjorna som hade stannat vid piren. Poliser varnade den kanadensiske mannen och försökte stoppa honom men han flydde till fots. Polisen lyckades fånga honom efter en längre fotjakt. Han har gripits för ytterligare rättsliga åtgärder.

Mannen sågs le och skratta åt situationen medan han satt i handbojor och ville inte svara på några frågor om hans oberäkneliga och farliga handlingar.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/