Kinesisk turist skadad efter en olycka på en motorbåt i Pattaya

FOTO: Marine Safety Control Pattaya City

Pattaya –

En kinesisk turist har skadats efter att han ramlade ner på en motorbåt när den färdades mellan öar i Pattaya Bay. Officerare vid Marine Safety Control Pattaya City-stationen vid Bali Hai-piren underrättades från en motorbåtsoperatör via radio om att en turist på en motorbåt hade skadats allvarligt klockan 10 på morgonen den 31 juli 2019.

Räddningspersonal anlände till båten som hade anlänt till bryggan för att hitta en 55-årig kinesisk turist med allvarlig smärta och skadad. Han hade brutit benet svårt vid ett fall.

Han fick första hjälpen på platsen och fördes omedelbart till sjukhus. Motorbåtskaptenen berättade för Marine Saftey Control att den kinesiska turisten gick runt båten medan de färdades i hög hastighet i Pattaya Bay.

Kaptenen sa att han varnade mannen att sitta ner många gånger men turisten ignorerade honom och hans varningar. Efter flera varningar fortsatte mannen att gå runt när han föll och bröt benet.

Marine Safety Control-tjänstemän fortsätter att undersöka.

Prenumerera
KÄLLAMarine Safety Control Pattaya City
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/