Laos ölbarägare överlever efter att ha druckit blekmedel i självmordsförsök i Pattaya

Pattaya-

En laotisk man har överlevt efter att ha druckit blekmedel när han försökte begå självmord på en bostadsrätt i Pattaya.

Räddningspersonal underrättades om en incident vid 10:30 igår kväll, den 2019 juli 30. De anlände till platsen inne i sovrummet för att hitta en XNUMX-årig Laos National på golvet, allvarligt skadad.

Han fördes akut till Banglamungs sjukhus och tillståndet är stabilt.

Hans granne berättade för The Pattaya News att mannen är en lokal ölbarägare som bor ensam i rummet. Grannen berättade för The Pattaya News att mannen påstås ha försökt ta livet av sig flera gånger och misslyckats.

 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/