Laos ölbarägare överlever efter att ha druckit blekmedel i självmordsförsök i Pattaya

Pattaya-

En laotisk man har överlevt efter att ha druckit blekmedel när han försökte begå självmord på en bostadsrätt i Pattaya.

Räddningspersonal underrättades om en incident vid 10:30 igår kväll, den 2019 juli 30. De anlände till platsen inne i sovrummet för att hitta en XNUMX-årig Laos National på golvet, allvarligt skadad.

Han fördes till sjukhuset i Banglamung och är i stabilt tillstånd.

Hans granne berättade för The Pattaya News att mannen är en lokal ölbarägare som bor ensam i rummet. Grannen berättade för The Pattaya News att mannen påstås ha försökt ta livet av sig flera gånger och misslyckats.

 

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/