Pattaya Remand Prison arbetar med att lösa avloppsvattenfrågan, visar pressens nytt vattenreningssystem

Nongplalai –

Pattaya Remand Prison har rusat för att lösa pågående avloppsvattenproblem som har strömmat ut på allmänna vägar och området nära fängelset.

Lokala invånare i Nongplalai-området har kallat på hjälp från stadens tjänstemän över avloppsvattnet under de senaste sex åren, men nyligen, tillsammans med uppmärksamhet från lokala nyhetsmedier inklusive The Pattaya News, har åtgärder vidtagits.

Läs mer HÄR.
https://thepattayanews.com/2019/07/29/foul-wastewater-stinks-up-nongplalai-area-local-residents-plead-for-help-with-city-officials/?fbclid=IwAR3WN7GZ5FcnzqLlzwPmgISxhaln607seP7y9N0F4AoGqWgtzBzm_leWTHY

Pattaya Remand Prison-befälhavaren Wachirawit Wachiraluephan sa till pressen idag under en rundtur i avloppsvattenanläggningarna, "Vi har många fångar, fler än vad vårt avloppsvattenreningssystem kan hantera för närvarande. Vi har dock nyligen investerat i ett nytt behandlingssystem som just har lanserats.


"Vi har fortsatt att arbeta med en lösning på det här problemet sedan kommunen har informerat oss om frågorna."

"Man tror att det nya vattenreningssystemet kommer att fungera perfekt under de kommande två månaderna. Avloppsvatten kommer inte att svämma över till allmänna vägar och området.”

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/