Sju personer skadades, inklusive föraren, när sedan kraschade in i en livlig kvällsmarknad i Chonburi

Chonburi – Flera personer har ådragit sig skador efter att en sedan körde in på en hektisk kvällsmarknad i Panthong District igår, den 30 juli 2019, runt 7:00.

Räddningspersonal anlände till platsen för att hitta en skadad sedan hade kraschat in i flera matställen och försäljare. Flera skadade försäljare och shoppare låg skadade på marken. 46-åriga, Rachan Panwongsa, sedanföraren som också hade ådragit sig allvarliga skador hittades inuti fordonet.

Totalt sex personer på marknaden skadades och fördes till ett lokalt sjukhus för att behandla sina skador. Ingen av skadorna var livshotande.

Panthong-polisen fortsätter sin utredning eftersom den exakta orsaken till att Rachan kraschade in på marknaden inte var klarlagd och det fanns olika ögonvittnesrapporter om vad som exakt hade hänt. Polisen planerar att intervjua Rachan efter att de återhämtat sig från skadorna på sjukhuset.

Foton: Dragon Rescue

Prenumerera
KÄLLADragon Rescue
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/