Manlig massagebutiksanställd hittades avliden i lägenhet i Pattaya

Pattaya-

Pattayas polis underrättades om en incident klockan 3 i eftermiddags, den 2 augusti 2019, i en lägenhet i Soi Setthi på Prathamnak Road i Pattaya. Lokala invånare klagade över att en illaluktande lukt kom från en lägenhet och överväldigande närboende.

Polis och räddningstjänst anlände till en lägenhet som var låst inifrån. En illaluktande lukt kom från rummet. Polisen slog upp dörren för att hitta en manskropp som senare identifierades som den 35-årige thailändska medborgaren Mr. Anoma Bandit.

Polisen trodde att Mr Anoma dog minst sju dagar innan hans kropp hittades. Rummet var oorganiserat och personlig tillhörighet var strödd över lägenheten. Hyresvärden berättade för polisen att Anoma hade bott ensam i lägenheten i mer än två år och aldrig orsakat några problem.

En vän till Mr. Anoma berättade för polisen att han arbetade i en massagebutik. Vännen berättade för The Pattaya News att Mr. Anoma har svåra allergier och har haft hälsoproblem med dessa allergier tidigare. Dödsorsaken är dock fortfarande fastställd eftersom polisen fortsätter sin utredning.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/