Röda flaggan går upp på Bali Hai, den tropiska stormen Wipha fortsätter att ge kraftig vind och regn under de närmaste dagarna

Bali Hai Pier-

Röda flaggor har sänts upp vid Bali Hai-piren i morse för att varna båtar angående den thailändska meteorologiska avdelningens (TMD) senaste tillkännagivande om vädervarningar som utfärdades i morse.

Tillkännagivandet angav att den tropiska stormen "WIPHA" kan orsaka rikligt med regn med isolerade kraftiga till mycket kraftiga regn över landet. De starka vågorna i Andamansjön är upp till 2-4 meter höga och i övre viken cirka 2 meter höga samt åskbyar över 4 meter höga. Alla fartyg bör fortsätta med försiktighet.

Småbåtar bör hålla iland till den 6 augusti.

Under tiden vid Bali Hai-piren i morse har en röd flagga åkt upp halva polen. Det innebär att småbåtar inte får gå ut från bryggan. Större båtar bör gå fram med försiktighet.

Invånarna i Pattaya-området informeras om att de kraftiga vindarna och regelbundna regnstormarna kan fortsätta under helgen.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/