Man allvarligt skadad när berusad förare tappar kontrollen över sitt fordon, kraschar in i flera andra bilar i Pattaya

Man allvarligt skadad som berusad förare tappar kontrollen över sitt fordon i Pattaya

Pattaya –

En man har ådragit sig allvarliga skador efter att en berusad förare tappat kontrollen över sitt fordon i Pattaya tidigt i morse. Tre andra fordon har också skadats.

Pattayas polis underrättades om en olycka klockan 3 i morse på Pattaya Sai 3 Road i norra Pattaya. Polis och räddningstjänst anlände till platsen för att hitta 37-åriga Chanon Peechanon som hade fått allvarliga skador. Han fördes till ett närliggande sjukhus.

I närheten hittade polisen tre skadade fordon. En av förarna, 24 år gamla Termchock Tangjaroenkitskun, var kraftigt berusad. Han var inte skadad.

Vittnen berättade för polisen att Tangjaroenkitskun hade kolliderat med parkerade fordon på motsatt körfält. Polisen fortsätter dock sin utredning och genomförde ett alkoholtest på föraren för ytterligare rättsliga åtgärder.

Han testade positivt och greps på platsen.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/