Föraren somnar vid ratten, vänder fordonet i Pattaya under olyckan tidigt på söndagsmorgonen-Video

Föraren somnar vid ratten överlever med lindriga skador när hans fordon välter i Pattaya-

En förare har ådragit sig mindre skador efter att hans fordon voltade när han somnade vid ratten i går morse, rapporterar The Pattaya News. Pattayas polis underrättades om en olycka på South Pattaya Road i går morse klockan 8:12.

Polis och räddningstjänst kom till platsen för att hitta den voltade bilen på vägen.

Den manlige föraren, 36-åriga Preecha Chareepohn, satt fast i det voltade fordonet. Lokala invånare hjälpte honom ut från den instängda positionen. Han fick endast lindriga skador. Föraren berättade för vittnen att han somnade vid ratten.

Vi rapporterade igår att Pattaya-polisen initialt misstänkte att alkohol kan vara en faktor, men Mr. Chareepohn testade negativt för att vara påverkad. Polisen fortsätter sin utredning.

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/