Föraren somnar vid ratten, vänder fordonet i Pattaya under olyckan tidigt på söndagsmorgonen-Video

Driver falls asleep at wheel survives with minor injuries as his vehicle is overturned in Pattaya-

A driver has sustained minor injuries after his vehicle overturned as he fell asleep at the wheel yesterday morning, The Pattaya News reports. The Pattaya City Police were notified of an accident on South Pattaya Road yesterday morning at 8:12 AM.

Police and emergency responders arrived at the scene to find the overturned vehicle on the road.

The male driver, 36-year-old Preecha Chareepohn, was stuck inside the overturned vehicle. Local residents helped him out from the trapped position. He had sustained only minor injuries. The driver told witnesses that he fell asleep at the wheel.

We reported yesterday that the Pattaya Police initially suspected that alcohol may be a factor, however, Mr. Chareepohn tested negative for being under the influence. Police continue their investigation.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen skicka e-post till Pattayanewseditor@gmail.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/