Fiskekrokar hittade inuti död havssköldpadda i Chonburi.

Fiskekrokar hittade inuti död havssköldpadda i Chonburi.

Sri Racha –

Fiskekrokar hittades inuti en avliden havssköldpadda på en strand i Bang Phra i helgen. Officerare vid Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) underrättades från lokala invånare om att havssköldpaddan hittades död på Captain Yut Beach.

Det var en utrotningshotad Hawksbill-havssköldpadda. Den är 65 centimeter bred och 73 centimeter lång. Inget mikrochip hittades på den, som vanligtvis används för att spåra många utrotningshotade havssköldpaddor i området.

Sköldpaddan hade börjat förfalla på grund av tid i solen.

Obduktionen visar att två fiskekrokar hittades inuti dess tarm.

Detta är åtminstone den sjunde döda havssköldpaddan som hittats i området under de senaste månaderna. Sköldpaddorna har en skyddad häckningsplats på närliggande öar och bukten utanför Pattaya är en vanlig häcknings- och matplats för sköldpaddorna.

FOTO: DMCR

Prenumerera
KÄLLADMCR
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/