Utländsk turist räddad från vattnet vid Pattaya Pier efter att ha hoppat in för att få en tappad skjorta

https://web.facebook.com/1738937336425990/videos/1726465617489405/?t=0

Utländsk man drog från vattnet vid Pattaya pir

Pattaya –
En utländsk man har dragits upp ur vattnet vid Bali Hai-piren i Pattaya i natt, söndagen den 4 augusti 2019.

Poliser vid piren drog i natt en utländsk man ur vattnet efter att han bestämt sig för att hoppa ner från bryggan.

Mannen försökte ta sig upp ur vattnet själv flera gånger enligt vittnen och Marine Safety Control Division i Pattaya City men misslyckades eftersom han var för svag.

Vittnen uppgav till sjösäkerhetskontrollen att mannen, som inte var namngiven i pressen, hoppade ner i vattnet eftersom han ville plocka upp sin flickväns tröja som hon hade tappat i vattnet av misstag.

En båtoperatör berättade för sjösäkerhetskontrollavdelningen att den utländska mannen nyligen var tillbaka från en yachtfest. Han var på väg hem till sin men var berusad när han tog beslutet att hoppa i vattnet för att hämta sin flickvänners tröja.

VIDEO: Marine Safety Control Pattaya City

 

KÄLLAMarine Safety Control Pattaya City
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/