Man dödad sittande i centrum av Chonburi förbifart mitt på vägen

En bild av mannen på vägen tagen av en mobiltelefon. Credit Daily News.

Chonburi-

Polis och räddningstjänst rusade till Chonburi förbifart söndagen den 4 augusti 2019 efter att en thailändsk man som hade suttit på vägen blev påkörd av en bil.

Räddningstjänsten utförde HLR på Thanawit Sriduangjan, 26, som hade en huvudskada och bruten arm. Medan detta pågick var hans fru i flod av tårar och tröstades av vänner bara några meter från platsen. Mr. Sriduangjan fördes av räddningstjänsten till ett lokalt sjukhus, men dödförklarades kort efter ankomsten och dukade av för sina skador.

Två fordon hittades skadade på platsen, en Ford och en Toyota Vios.

Ford-föraren, som inte nämndes i pressen, sa att han hade bromsat och stannat efter att ha sett en man utan bar överkropp sitta i kors på vägen. Han hade tänt med ljus mot mannen och tagit en bild med sin telefons kamera och varnat honom för att han kunde bli påkörd.

Ögonblick senare hörde han ljudet av ett horn och sedan kraschade en Toyota Vios körd av Khomsan Khiawphairee, 32, in i Mr. Sriduangjan.

Det är okänt varför Sriduangjan bestämde sig för att sitta mitt på den trafikerade vägen, men ett vittne på platsen uppgav att han nyligen hade ett bråk med sin fru och bestämde sig för att sitta i vägen som ett sätt att "gå tillbaka kl. henne."

Pol Överstelöjtnant Siwakorn Janthamenchai vid Muang Chonburi-polisen uppgav till den associerade Pattaya Press att han utreder händelsen till fullo.

Prenumerera
KÄLLADaily News
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/