Taxi Motorcykelförare krossad av en turnébuss i Pattaya, föraren flyr från platsen

Taximotorcykelförare dog klämd av en buss i Pattaya – VIDEO Pattaya –

En taximotorcykelförare har dött på platsen efter att ha blivit krossad av en turistbuss i norra Pattaya vid middagstid igår, söndagen den 4 augusti. Busschauffören hittades inte på platsen och vittnen uppgav att han flydde till fots efter olyckan.

Pattayas polis underrättades om en olycka nära Central Marina Department Store på Pattaya Sai 2 Road. Polis och räddningstjänst kom till platsen för att hitta en skadad motorcykel. I närheten hittade de kroppen av en man som senare identifierades som 30-årig lokal motorcykeltaxichaufför Sompot Nuikaew.

Hans kropp krossades och hans kvarlevor fördes till ett lokalt sjukhus. En turbuss lämnades obevakad mitt på vägen då föraren till synes hade flytt från olycksplatsen.

Vittnen uppgav till The Pattaya News att bussen körde i hög hastighet och att motorcykelföraren försökte köra om bussen. Motorcykeln tappade kontrollen över sitt fordon under försöket och Mr. Nuikaew föll av då han klämdes av bussen.

Polisen fortsätter sin utredning och kontrollerar CCTV-bilder i närheten för att lokalisera den försvunna busschauffören.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/