19-årig thailändsk man dör i en motorcykelolycka i Chonburi

19-årig thailändsk man dör i en motorcykelolycka i Chonburi

BILDER: Dragon Rescue Chonburi

Text: The Pattaya News

En manlig motorcykelförare hittades avliden av Dragon Rescue Services efter att ha svarat på ett samtal nära Nongmon Market i Samet, Mueang Chonburi-distriktet i går kväll den 5 augusti 2019. Tonåringen hade kolliderat med vägbyggnadshinder och kraschade innan han blev överkörd av en stor lastbil drabbats av allvarliga huvudskador.

Vid ankomsten till platsen hittade Dragon Rescue Services en kraftigt skadad motorcykel och i närheten fanns kroppen av motorcykelföraren som identifierades som 19-åriga Premchai Fakseemuang. Hans kvarlevor fördes till ett lokalt sjukhus.

Lastbilschauffören som var inblandad i olyckan väntade på Chonburi-polisen på platsen. Föraren berättade för Dragon räddningsarbetare att motorcykeln hade försökt köra om hans lastbil på höger sida i hög hastighet.

Men det högra körfältet var för närvarande under uppbyggnad med flera bommar och ljussignaler på vägen som hindrade tonåringen från att kunna korrigera sin kurs. Motorcykeln kolliderade med barriärerna innan Mr. Fakseemuang ramlade av under lastbilens hjul och dog omedelbart av allvarliga huvudtrauma enligt räddningsarbetarna.

Polisen fortsätter sin utredning.

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/