Pattaya City tjänstemän rensar trottoaren nära Bali Hai Pier, länge en källa till klagomål

Pattaya-

Trottoaren på väg upp till Second Road vid Bali Hai-piren i Pattaya har länge varit en källa till klagomål från lokala invånare och turister.

Idag, den 6 augusti 2019, meddelade Pattaya City Law Enforcement att de har vidtagit åtgärder på området och svarat på klagomålen.

Ledda av tjänstemän från City Special Affairs togs dussintals motorcyklar bort från trottoaren som har tydliga parkeringsförbud. Trädhuggare togs in för att ta bort och trimma träd som inkräktat på den allmänna trottoaren. Intrångsskyltar och ledningar togs bort.

Stadstjänstemän sa till The Pattaya News att området kommer att ses över regelbundet med böter på 2,000 XNUMX baht till alla som parkerar sin motorcykel på trottoaren. Trottoaren är avsedd för lokala invånare och turister att ta sig till och från Bali Hai Pier.

Här är några bilder:

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/