Invånare i Pattaya klagar över illaluktande svart vatten som backas upp i South Pattaya Canal

Pattaya –

Lokalbefolkningen har klagat över illaluktande svart vatten i en kanal i södra Pattaya. Lokalbefolkningen berättade för The Pattaya News idag, den 6 augusti 2019, efter en storm och kraftigt regn, har vattnet i kanalen inte släppts ut ordentligt. Kanalen är övertäppt enligt invånarna och har varit ett problem under en tid, bland annat före morgonens kraftiga regn som bara förvärrade problemet.

Vattnet i kanalen är upp till fem meter på vissa platser.

Dessutom, om detta svarta vatten skulle släppas ut i havet före behandling, kommer det att orsaka många miljöproblem. Lokalbefolkningen har uppmanat de lokala myndigheterna i Pattaya att lösa detta problem så snart som möjligt.

Bilderna i den här artikeln togs av en Pattaya News-associerad fotograf:

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/