Finlös tumlare hittades död på Chonburi-stranden

Finlös tumlare hittades död på Chonburi-stranden FOTO: DMCR Bangsan –

En finfri tumlare hittades död på Bang San-stranden i går eftermiddag, den 6 augusti 2019. Tjänstemän vid Department of Marine and Coastal Resources (DMCR), Chonburi-kontoret, underrättades om den döda delfinen och informerade lokalpressen via dess sociala medier.

DMCR rapporterar att tumlarhanen är 107 centimeter lång.

DMCR rapporterar att efter obduktion hittades repor på kroppen, såväl som sår från fiskeutrustning. Obduktionen visar att tumlaren nyligen också har skadats av en okänd trubbig kraftpåverkan.

Man tror att detta kan vara dödsorsaken. Ytterligare undersökningar görs dock.

Pattaya News noterar att detta är den andra döda tumlaren eller delfinen som hittats i det lokala golfområdet inom drygt en månad. Vår artikel om den tidigare incidenten finns här:

Död delfin sett nära Koh Larn, tros fångad i fiskenät

Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/