Motorcykelförare allvarligt skadad efter kollision med "Baht Bus"-lastbil

Motorcykelförare allvarligt skadad efter kollision med Songtaew.

BILDER: Dragon Rescue 72.31

Chonburi –
En manlig motorcykelförare har fått allvarliga skador efter att ha kolliderat med en pickup-taxi (Song Taew) i Mueang Chonburi tidigt i morse, den 7 augusti 2019, enligt det lokala Dragon Rescue-teamet.

Räddningspersonal underrättades om en olycka tidigt på morgonen på Sukprayoon Road i en korsning i Napa.

De kom till platsen för att hitta en skadad motorcykel som satt fast bakom en pickup-taxi (även känd som en bahtbuss eller Song Taew lokalt). I närheten hittade de första insatserna motorcykelföraren, 46-årige Boonrod Puangsin, som hade ådragit sig allvarliga skador.

 

Vittnen berättade för räddningspersonalen att pickup-taxin hade stannat vid rödljuskorsningen. Motorcykeln kom i fart bakifrån och krockade bak i den stoppade lastbilen.

Polisen fortsätter dock sin utredning.

Pattaya News rapporterade och var närvarande två dagar tidigare på en motorcykeltaxichaufför som dog när han blev påkörd av en turnébuss i norra Pattaya. Ingen av förarna hade passagerare under dessa incidenter, noterar The Pattaya News.

Den artikeln finns här:

Taxi Motorcykelförare krossad av en turnébuss i Pattaya, föraren flyr från platsen

 

Bild efter inläggsinnehåll
KÄLLADragon Rescue Team
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/