Transgender Laos National greps efter att guldhalsband stulits från indisk turist

Transgender Laos National greps efter att guldhalsband stulits från indisk turist

Pattaya –
En transgender medborgare i Laos som stal ett guldhalsband från en indisk turist förra veckan har arresterats i eftermiddags, den 9 augusti 2019.

Den 37-åriga indiske turisten Aman Preet Bagga uppgav för polisen och The Pattaya News i en intervju som vi publicerade på vårt sociala mediaflöde att han var ute på en promenad med vänner klockan 2 i norra Pattaya när de blev tilltalade av tre personer som han trodde var transpersoner.

Idag har tillförordnad polischef i Pattaya City överste Pongpan Wongmaneethet och överstelöjtnant Piyapong Annsan vid Pattayas turistpolis arresterat 29-åriga Konkam 'Kai' Jantajorn, en transgender laotisk medborgare.

Arresteringsordern är för "rån på natten".

Överstelöjtnant Piyapong berättade för The Pattaya News, "Vi kollade CCTV-bilder i närheten och vi fann att det finns tre misstänkta totalt. Alla tre är transpersoner."

”Två andra misstänkta är 23-åriga Eakkachai 'Face' Kaangkun och 24-åriga Eakkapan 'Grace' Pusasai. Alla tre har tidigare brottsregister. ”, konstaterade överstelöjtnant Piyapong.

"I det här skedet arresterade vi en av dem i ett rum i Pattaya medan två andra har rymt." Han fortsatte.

Konkam berättade för polisen att hon arbetade på en bar i närområdet. Den dagen (1 augusti) övertygade hennes två andra transsexuella vänner henne att delta i stölden av ett guldhalsband från Mr. Bagga. De fick 3,000 XNUMX baht vardera från stölden enligt henne.

Polisen utreder för att hitta de två andra misstänkta för rättsliga åtgärder.

 

#thepattayanews #tpnthai

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/