Motorcykelolycka dödar en man, skadar tre tonåringar i Chonburi

Sent i går kväll, den 10 augusti 2019, kostade en allvarlig motorcykelolycka en man livet och skadade tre tonåringar allvarligt i Chon Buri.

Klockan 10:00 i går kväll berättade lokal polis och räddningspersonal till The Pattaya news att de informerades om en allvarlig olycka i Nong Yai-området nära soi 8.

På platsen upptäckte de tre allvarligt skadade tonåringar och en kritiskt skadad thailändsk man, Ramin Phanomwong, 33 år gammal.

Mr Phanomwong fick akut behandling på platsen, tyvärr kunde Mr Phanomwong inte återhämta sig från sina allvarliga skador enligt räddningsarbetare.

Ett vittne på platsen, en 25-årig thailändsk man vid namn Boonyarit, som bara uppgav sitt förnamn, berättade för The Pattaya News att hastigheten var en allvarlig faktor i olyckan.

De tre skadade tonåringarna har förts till ett lokalt sjukhus.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/