Thailändsk tonåring faller från lägenheten Jomtien, överlever, orsak under utredning

Under de mycket tidiga morgontimmarna söndagen den 11 augusti 2019 rapporterades en 17-årig manlig thailändsk tonåring av lokala räddningstjänster och Pattaya Message Thai News ha fallit från ett högt golv i en lyxig lägenhet nära Soi 12 i Jomtien, Thailand .

Tonåringen, vars namn The Pattaya News har valt att hålla inne på grund av att han var ungdom, rapporterades av räddningstjänsten från Bangkok Hospital ha brutit båda hans ben. Det exakta golvet han hade fallit från gjordes inte omedelbart klart för pressen. Pattayas meddelandereporter kallade golvet som "mycket högt" och att det var mycket tur att tonåringen hade överlevt.

Släktingar till tonåringen, som också var närvarande i bostadsrätten vid den tiden, uppgav till Pattaya Messages reportrar att de inte såg tonåringen falla och trodde att det var en olycka.

Polisen fortsätter att utreda händelsen medan tonåringen återhämtar sig på ett lokalt sjukhus från allvarliga men icke livshotande skador.

Original thailändsk och fotokälla: Pattaya Message

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/