Kemikalieutsläpp på lokal väg i Chonburi-distriktet efter fordonsolycka

Chonburi Banglamung – Kemiskt pulver spreds på en väg idag, den 12 augusti 2019, efter en trailerolycka.

Huay Yais polischef överste Chutidet Jansong underrättades om en olycka på Baan Pusai Road i Khao Maikaew vid lunchtid idag.

Polis, The Pattaya News och andra medier och Sawang Boriboon räddningsarbetare anlände till platsen för att hitta två påsar med kemiskt pulver som spillts över vägen.

I närheten hittade polisen svartkrut och en släpvagn. Föraren, 25-årige Sompong Sritoe, väntade på platsen.

Föraren berättade för The Pattaya News att han bar påsar med svart kol (en blandning som används för att tillverka bildäck) till en lokal fabrik. När han närmade sig en skarp kurva på vägen tappade han kontrollen över sitt fordon. Vägen har sedan städats. Det fanns inga personskador och polischefen överste Jansong uppgav att kemikalieutsläppet inte orsakade några omfattande skador.

Föraren fördes till polisstationen för vidare rättsliga åtgärder.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/