Pattayas invånare går samman för att städa upp staden för Mors dag

Pattaya –

För att fira hennes kungliga majestät drottningmoderns födelsedag idag har många lokala invånare anmält sig frivilligt för att gå samman för att städa flera offentliga platser runt Pattaya i eftermiddag.

Hennes födelsedag är måndagen den 12 augusti, vilket också är Thailands mors dag.

Många människor från strandförsäljare i Pattaya, massagearbetare, fiskare och Windsurfing Association of Thailand (WATH) har gått med i städningen idag på Pattaya-stranden och längs Beach Road och Jomtien.

Här är några bilder som The Pattaya News reportrar tog i eftermiddags.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/