Thailändsk kvinna greps för att ha drivit en bar som påstås erbjuda minderåriga prostitution 2017

Chonburi-

Fotokredit: Daily News

Daily News rapporterade att den thailändska polisen delgav en order på en 31-årig kvinna som drev en bar som erbjöd minderåriga flickor för sex i Pattaya.

Sudarat Leelabut eller Nanthachai, 31, känd som "Orm" greps på en restaurang i Nong Prue, Chonburi i helgen.

En arresteringsorder utfärdades för hennes arrestering i juli 2017, anklagad för att ha erbjudit flickor över 15 och under 18 år för sex och att driva en anläggning som sysselsätter minderåriga sexarbetare.

Media sa att hon drev en välkänd bar i Pattaya i ett populärt bardistrikt sedan 2014.

Hon greps och släpptes med borgen tillbaka 2017 men åklagare beslutade senare att väcka åtalspunkterna som nämndes i beslutet.

Hon har varit på flykt sedan dess men greps i lördags efter att hon greps på restaurangen efter ett anonymt tips till den lokala polisen.

KÄLLADagliga nyheter/Thaivisum
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/