Thailand belönades med Weibos 2019 mest populära destination för kinesiska turister

2019/08/04 12:29:46

Kina-

Thailand belönades nyligen som en av de "mest efterlängtade och populära utgående turistdestinationerna 2019" på grund av dess högkvalitativa innehåll och höga klickfrekvens på Weibo-sidan.

Priset tillkännagavs vid "2019 Weibo Tourism Impact Forum" som anordnades av Sina Tourism och Weibo Tourism, som hölls den 4 augusti på Century City International Conference Center i Chengdu, Sichuan-provinsen, Kina.

Prompeth Lertratanapreecha, biträdande direktör för TAT Shanghai Office, deltog i evenemanget och tog emot priset.

Weibo är för närvarande en av de största sociala medieplattformarna i Kina, som har samlat alla Kinas främsta turismrepresentanter.

Priserna för utvärderingen visar objektivt de nuvarande kinesiska turisternas reseavsikter och beteendevanor.

Under de senaste åren har TAT arbetat nära sociala medier för att bättre marknadsföra och betjäna kinesiska gäster.

Antalet kinesiska turister till Thailand 2018 var cirka 10.5 miljoner, en ökning med 7 % jämfört med föregående år.

 

Prenumerera
KÄLLAThailand Business News
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/