Oidentifierad thailändsk man dör efter att ha hoppat ut i havet i Sattahip

Man dör efter att ha hoppat i havet i Chonburi

BILDER: Water Rescue Dive Team Sattahip Sawang Rojjana

Sattahip –

En man dog efter att ha hoppat från en båt i havet i helgen.

Sattahip Rescue-dykteam rapporterar att de underrättades söndag morgon i helgen om att en oidentifierad man hoppade i havet nära en fiskmarknad i Chong Samae San.

Officerare från Royal Thai Navy drog hans kropp ur vattnet. Hans kvarlevor fördes till ett lokalt sjukhus.

Vittnen säger att de såg mannen hoppa ner från en vit båt i havet. Mannen flöt i vattnet innan han föll under ytan. Det är oklart om mannen ägde båten.

Vittnen uppgav att de kallat på hjälp men det var för sent. Polisen utreder om orsaken var en olycka eller eventuellt självmord.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/