Chonburis guvernör tillsammans med 2,000 XNUMX frivilliga går med på en stor strandstädning

Pattaya –


Chonburis guvernör och mer än 2,000 XNUMX frivilliga deltog i en storstädning för Hans Kungliga Majestät Kungen i centrala Pattaya i morse.

Chonburis guvernör Pakarathon Tienchai och Pattayas borgmästare Sonthaya Khunpluem tillsammans med andra tjänstemän och lokala invånare anslöt sig till mer än 2,000 XNUMX människor i en storstädning längs Pattayas strand i morse.

Volontärer samlade sopor längs tre kilometer från Pattaya-stranden.

För att hålla staden ren måste alla hjälpa till att hålla denna plats ren och vackra lokala tjänstemän berättade för Pattaya News.

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/