Berusad fransk förare kör in i vägräcket

Pattaya –
En berusad fransk man som körde bil kraschade in i vägbommar tidigt i morse i södra Pattaya enligt Pattaya-polisen.

Lt Chonlaiwit Athipansri från Pattaya City Police underrättades om olyckan klockan 3 på South Pattaya Road.

Polis, The Pattaya News och räddningstjänst anlände till platsen för att hitta ett skadat fordon och vägbommar. I närheten hittade de föraren, en 23-årig starkt berusad fransman som endast nämndes i pressen som Mr Morgan. Mr Morgan kunde inte stå eller tala på grund av att han var berusad men skadades inte.

Flera vänner till Mr Morgan var också närvarande. Inga personskador rapporterades.

Vittnen säger att bilen har kört ostadigt. De uppgav till The Pattaya News att de var säkra på att föraren måste ha varit berusad.

Föraren greps och fördes till Pattayas polisstation för ytterligare rättsliga åtgärder.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/