Lokal kvinna drunknar i lagunen

Lokal kvinna drunknar i lagunen

Banglamung –

En 62-årig thailändsk kvinna drunknade efter att ha halkat in i en lagun vid lunchtid idag.

Sawang Boriboons räddningsarbetare, The Pattaya News och Nongprue Police underrättades om en incident vid en lokal lagun i Nongprue klockan 11:30.

Polis, The Pattaya News och räddningspersonal anlände till platsen för att hitta många bekymrade vänner och släktingar runt lagunen och inga tecken på den försvunna kvinnan. Räddningsdykare tillkallades vid detta tillfälle. Räddningsdykare tog cirka tio minuter att hitta hennes kropp.

Den thailändska kvinnan identifierades senare som 62-åriga Sai Thongrod.

Hennes kropp har dragits upp från lagunen innan hon fördes till ett lokalt sjukhus.

En son till Ms Sai säger att hans mamma gick till lagunen för att ta ett bad och tvätta. Hon kunde inte simma. Efter en timme kom hon inte hem och han ringde polisen av oro.

Polisen säger att händelsen var en tragisk olycka.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/