Motorcykelförare skadades allvarligt efter kollision med vägbyggen i Pattaya

Pattaya –
En kvinnlig motorcykelförare har skadats allvarligt efter att ha fallit i ett hål som orsakats av kabelkonstruktioner i centrala Pattaya i natt.

Videokredit The Pattaya News

Sawang Boriboons räddningsarbetare underrättades om en olycka klockan 8 framför Harbour Shopping Mall.

Olycksplatsen cr. Pattaya News

De kom till platsen för att hitta den skadade föraren, 28-åriga Artitaya Wekwaree, som hade fått allvarliga skador. Hon fördes i hast till Banglamungs sjukhus.

Wekwaree hade haft en hjälm på sig som hjälpte till att skydda henne från ytterligare skador.

I närheten hittade räddningsteamet hennes skadade motorcykel och ett hål där vägen bearbetas för jordkabel.

Hålet i fråga i händelsen cr. Pattaya News.

Det 34-åriga vittnet Teerapan Littoe berättade i en intervju för The Pattaya News att det förekom många motorcykelolyckor i det här området.

Efter denna olycka har en järnplåt lagts ovanpå hålet i väntan på att det ska fixas ordentligt.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/