Trasig fontän och skadad strandpromenad på Bali Hai Pier ska snart åtgärdas helt

Pattaya –


The Pattaya Deputy Mayor has followed up on the broken fountain and boardwalk at the Bali Hai Pier this afternoon.

Förra månaden klagade lokala invånare i Pattaya över en skadad vattenfontän och strandpromenad vid Bali Hai-piren i södra Pattaya till The Pattaya News.

Idag, den 14 augusti 2019, inspekterade tjänstemän under ledning av Pattayas vice borgmästare Pattana Boonsawat området runt Bali Hai Pier. Tjänstemännen har uppmanat stadens entreprenörer att skynda på med reparationerna av området.

Biträdande borgmästare Pattana sa till The Pattaya News i eftermiddags, "För två dagar sedan kontrollerade stadens entreprenörer fontänen. De har upptäckt att fontänen fortfarande fungerar.”

”Det finns dock två punkter i elsystemet där det finns en elektrisk kortslutning. Ett järnstaket och en kedja kommer också att installeras runt fontänen för att förhindra ytterligare skador.” Han fortsatte.

"Man tror att reparationerna kommer att slutföras och området kommer att återgå till det normala snart." Vice borgmästaren berättade för The Pattaya News.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/