Två eftersökta transpersoner överlämnar sig vid ett stulet guldhalsband från indisk turist i Pattaya

Pattaya –


Två eftersökta transpersoner har överlämnat sig själva till polisen efter en incident med ett stulet guldhalsband från en indisk turist för två veckor sedan i Pattaya.

Den 37-årige indiska turisten Aman Preet Bagga uppgav för polisen och The Pattaya News att han var ute på promenad med vänner klockan 2 i norra Pattaya när de blev kontaktade av tre personer som han trodde var transpersoner och de stal hans halsband.

Förra veckan arresterade den tillförordnade polischefen i Pattaya City överste Pongpan Wongmaneethet och överstelöjtnant Piyapong Ensan vid Pattayas turistpolis den 29-årige Konkam 'Kai' Jantajorn, en transgender laotisk medborgare.

Läs mer HÄR.
https://thepattayanews.com/2019/08/09/transgender-laos-national-arrested-after-gold-necklace-stolen-from-indian-tourist/

I går eftermiddag överlämnade sig två andra misstänkta på fri fot, 23-åriga Eakkachai 'Face' Kaangkun och 25-åriga Eakkapan 'Grace' Pusasai, till överstelöjtnant Piyapong Ensan från Pattayas turistpolisinspektörer.

De fördes till Pattayas polisstation och har erkänt stölden. De åtalas för rån på natten och fördes till det lokala häktningsfängelset.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/