Guldsnackare på motorcykel arresterad i Chonburi

Guldryckare på motorcykel greps i Chonburi, Banglamung –

En guldryckare på en motorcykel i Nongplalai greps i går i södra Pattaya. Gripandet leddes av Banglamung-polisen, utredande inspektör överstelöjtnant Kanchit Teanjam och underinspektör för utredningschef Jakkrit Jantakam.

De grep den misstänkte, 22-årige Thammasart Kokaew. Polisen beslagtog ett guldhalsband till ett värde av cirka 10,000 22 baht. Offret är XNUMX-åriga Wimonrat Sukpong som är en försäljare på en lokal marknad.

Överstelöjtnant Kanchit berättade för The Pattaya News, "Den 9 augusti körde den misstänkte på en motorcykel och följde efter offret, som också körde sin egen motorcykel."

”Den misstänkte ryckte guldhalsbandet och rusade iväg. Vi har kollat ​​CCTV-bilder och identifierat den misstänkte innan vi grep honom." Han fortsatte.

Den misstänkte har åtalats för stöld och hålls hållen av Pattaya Police.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/