Wild Elephant dör efter att ha blivit påkörd av en lastbil i Chonburi

En vild elefant har dött efter att ha blivit påkörd av en lastbil i Chonburi:

BILDER: fm91bkk Nongyai –

En vild elefant har dött efter att ha blivit påkörd av en stor lastbil på väg 344 (Chonburi södergående) tidigt i morse.

The Eastern Forest Complex Conservation Association rapporterar att elefanthonan vägde cirka 3 ton blev påkörd av en 18-hjulig trailerlastbil när den korsade vägen. Lastbilschauffören, som var oskadad, säger att fordonet välte efter att ha träffat elefanten.

Elefanten dog medan den fördes till ett djursjukhus i Nakhon Pathom. Vilda elefanter, även om de är sällsynta i Chon Buri, finns fortfarande i mer avlägsna och landsbygdsområden.

KÄLLA: Östra skogskomplexets naturvårdsförening

KÄLLAÖstra skogskomplexets bevarandeförening
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/