32 leksaksankor avlägsnade från lokal Bulldogs mage

BILDER: Mor Mui Pattaya Baan Mor Rak Sat Facebook

Pattaya –
En veterinär från Pattaya har tagit bort 32 gummiänder från en bulldoggs mage.

En video av operationen och bilder har lagts ut på en Facebook-sida med användarnamnet "Mor Mui Pattaya Baan Mor Rak Sat" tidigare i veckan.

Facebooksidans ägare som är en välkänd lokal veterinär sa till media: "Det var inte första gången som jag har tagit bort gummiankor från en hunds mage."

"Den här gången är dock det högsta antalet leksaksankor jag någonsin har tagit bort." Hon fortsatte.

"Hunden, vars namn är 'Davel', kräktes fem av ankorna före operationen. Hunden återhämtade sig efter operationen och mår bra.” Hon sa.

"Snälla sluta köpa leksaksankor som husdjur kan leka med." Hon vädjar till sociala medier och nyheterna.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/