Två skadades i en rattfyllerirelaterade motorcykelolycka i Pattaya

Två skadade i en rattfylleriolycka i Pattaya

Pattaya-

En berusad motorcykelförare och en andra, nykter, förare har ådragit sig skador efter en krasch i Pattaya tidigt i morse, den 16 augusti 2019.

Pattayas polis underrättades om en incident klockan 4:20 på Pattaya Sai 2 Road i centrala Pattaya.

Polis, The Pattaya News och Sawang Boriboon räddningsarbetare anlände till platsen för att hitta en skadad motorcykel på vägen. I närheten hittade de 29-årige Arnon Sanejan som var kraftigt berusad och hade fått lindriga skador.

I närheten fanns 50-åriga Ruechakorn Chockboworn, som också hade ådragit sig flera skador. De båda fördes till ett lokalt sjukhus.

Ruecahkorn berättade för The Pattaya news att Sanejan körde i hög hastighet och kolliderade med baksidan av hennes motorcykel.

 

Polisen fortsätter sin utredning medan den berusade föraren står inför ytterligare rättsliga åtgärder.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/